Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Bohužel žijeme na území, kde bojují skuteční demokraté s postkomunistickými, překabátěnými soudruhy papaláši, kteří pravdě, lidskosti, spravedlnosti a svobodě druhých moc nefandí. Chovají se podle svých ideologických výmyslů marx-leninismu v rolích zlých kapitalistů, jak si je sami představovali! A k tomu patří i okrádání pracujících a korupce mezi podnikateli, jako je tomu dnes v Rusku!

:-)

0 0
možnosti

Asi o zaměstnávání cizinců moc nevíte.

Problém je zejména to, že běžný ukrajinec pracovní vízum na naší ambasádě nezíská. Úředníci velvyslanectví raději spolupracují s ukrajinskými mafiány, kteří najímají zaměstnance ve velkém a v ČR je nabízejí jako agenturní pracovníky. Ukrajinští zaměstnanci chtějí pracovat 12 hodin denně - aby si vydělali a měli i na zaplacení výpalného ukrajinským mafiánům, kteří si své ovečky dobře hlídají.

Čeští zaměstnavatelé se většinou chovají k zahraničním zaměstnancům velice korektně, ale na agenturní pracovníky nemají žádný metr.

:-/

0 0
možnosti

Mohu potvrdit, naše organizace se chová k ukrajinským pracovnicím (žádná agentura) velmi dobře, až někdy měkce. Jako vždy, mezi pracovnicemi jsou velké rozdíly - od perfektních až po ty horší. A taky nové koště dobře mete ... Ale v průměru - lepší řešení není.

0 1
možnosti

J73i64r22i 61V43r61a85b56e26c

17. 10. 2021 17:12

No, zde to maji migranti tezke, je to pro ne nevlidna zeme. Proto se vsichni derou na zapad.

3 1
možnosti

Spíše hraje role mzda. A když Němci budou potřebovat půl milionu pracovníků ročně na vykrytí odchodů ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 15,16
  • Průměrná čtenost 20998x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články