Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Pardon, ale dovolím si námitku. Pokud plivu kolem lavičky, rozhazuju vajgly, páchne mi oblečení a smrdí z pusy, znamená to, že jsem prase. Jak ale pán přišel na to, že to má nějakou souvislost s tím, jestli je člověk kuřák? Já kouřím, ale uvedené věci mi vadí rovněž. Laciná demagogie a hloupý stereotyp.

1 0
možnosti

Boj zákonodárců proti kouření a kuřákům, je jen zastírací manévr na odvrácení pozornosti od daleko závažnějších problémů. Současně je to vítané rozdělení společnosti.

2 0
možnosti
MB

Pravda je, že dnes kouří už jenom bohatý a zdravý člověk ... Nicméně tak, jako setrvala stopa astronauta na měsíci, je zde otisk takabisty i v našich dějinách a kultuře ! Je pak otázka, jak z principu mravního s tímto ovšem naložit !? Co s Rožmberským Vokem a podobně magistrem Kellym, kteří na filmovém plátně manipulují s dýmkou !? V rámci neohroženosti mládežnického dorostu, asi bude dobré opět otrezorovat filma pro pamětníka, dobové hvězdy tam zase šermují se špičkami a cigáry ! Velký problém, pak i s panem Vorlem, dobovým OSVČ ! Nejenomže neměl EET, ale on obkuřoval svou pěnovku i živnostenský pultík ! To by se taky dalo eliminovat a autora dát na index ! Potíže ovšem opět nejsou u konce ! Zase je zde dým ! Bramborové natě ! Co s tím !? ... :-)

0 0
možnosti

Dobře napsáno. Už vidím to šílenství závislých chudáků v diskuzi.

0 3
možnosti
RJ

Tý jo chlape ty máš dost.

Zaprvý internetová doba je taková že i ty největší zrpávy vyšumí za 3 dny. To už se stalo, ale nepochopils to.

Zadruhý demagogie ohledně "práv" je fakt úžasná. Málokomu se to povedlo tak zdebilnit jak tobě. Protože ani ty nedodržuješ práva jiných. A ani se za to nestydíš. Ono totiž tento zákon nedělá nic jiného než omezuje cizí práva bez ohledu na situaci. Sám hospodský,ve svojí hospodě,na svém pozemku? Kouřit nebudeš protože Jan Lunga by měl omezené práva tím že si zapálíš sám ve svým.

Takhle by se dalo pokračovat, ale přeskočím na poslední odstavec.

Je ti známo že tabákové firmy zaměstnávají lidi taky? Tedy ty peníze co se utratí za cigarety jdou do firmy která platí zaměstnance? Bylo by lepší to dát třeba McDonaldu?

Prostě demagogie na třetí, jestli takhle pracuješ se svými analýzami, no už by byl čas nechat toho co ses naučil za komárů.

ps: omlouvám se za tykání, ale když ta demagogie je tak nádherná že na to prostě nejde odpovídat s vážnou tváří, alespoň já se naučil k životu, a nesmyslům, přistupovat s humorem

8 0
možnosti

Takže souhlasíte s mým názorem, že kouření by mělo být legální výhradně jen na soukromých pozemcích a ještě způsobem, aby ani obláček nemohl uniknout mimo

0 1
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 23998x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články