Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

U těchto voleb by stálo za zamyšlení, jak se mění názory či vkus národa. Mne překvapuje, že většina národa je ochotna dát hlasy jednomu z největších kapitalistů, který má na triku daňové uniky a jiné úskoky. Já myslím, to by voliči v jiné zemi či v jiné době netolerovali. Většině národa dnes již nevadí jeho prokázaná spolupráce s StB, dříve by to národ netoleroval.

2 0
možnosti
JR

J89a33n 97R27á25ž

16. 10. 2016 18:27

U nás v kraji jsem neviděl žádnou kandidátku, na které by byl zapsán některý s největších kapitalistů, který má na triku daňové úniky a jiné úskoky nebo o něm bylo známo, že byl agent StB..

Jestli jste u vás v kraji někoho takového viděl na některé kandidátce, tak jste přece takovou kandidátku nepodpořil a měl pak klidné spaní.

Věřím, že většina voličů uvažovala stejně jako já a šli k volbám, že volí konkrétní lidi na kandidátce a ne nějaké duchy.

0 0
možnosti
RH

Vzhledem k volební účasti v krajských,ch i senátních volbách, nelze vyvozovat žádné závěry ohledně preference i společnosti...

1 0
možnosti
LJ

Je zajímavé, že všichni rozebírají, jak volilo těch asi 15 %, kteří přišli k volbám, skoro nikdo nerozebírá, proč nevolila ta většina asi 85 %. Že tam nebyl ten jejich kandidát? Ale ti dva kandidát přeci nejsou stejné. Tak jdu volit to menší zlo, což je sice nepříjemné, ale stává se to často.

3 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 8,84
  • Průměrná čtenost 3651x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články