Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K30a53r47e23l 26R69a45d11a

11. 2. 2014 0:09

Podle fotky jste už nějakou dobu na světě, ale jste naivní jak malé dítě. Neberte to prosím jako výtku.

0 0
možnosti
LC

Tak ono by rozhodně bylo řekněme rozumější, kdyby to Zeman uděl tak, jak píšete. To by ovšem Sobotka předtím nesměl přes média prezidentovi vzkazovat, že na něho podá žalobu, když nejmenuje ministry podle jeho přání. To co udělal Zeman, bylo jen takové šťouchnutí. Kdyby ho chtěl vytrestat a ještě zesměšnit, tak vystavil jmenovací dekrety podle Sobotkova přání.

2 0
možnosti
ZS

Stejně jako pan Šesták si myslím, že "jdete s křížkem po funuse". I já jsem toho názoru, že nebylo nutné chyby medializovat. Ale spíš jsem se zamyslel nad tím, jak kvalitní sekretářky pan Sobotka má (šéfku sekretariátu si z LD vzal do Strakovky). To budou takovéhle hrůzy vycházet od premiéra pravidelně? Nebo se extra zaměstná jazykozpytec, který bude písemnosti před odesláním kontrolovat?

Jsem ze "staré školy", kdy písemnosti musely mít "štábní kulturu", v materiálu do vlády nesměl být ani překlep nebo použito mazání "papírkem". Byly to desítky stran psané na stroji, žádné počítače. A holky to dokázaly. A tady bylo na 1 1/2 stránce materiálu předloženého prezidentovi tolik chyb? Já bych takovou písařku nezaměstnal. No, ale kdoví, čí je to dcerka, že?

2 0
možnosti
SB

Nebo ne zrovna dcerka, ale rovnou něco jiného.

0 0
možnosti
JL

Znáte tu o křížku a funuse?

0 0
možnosti

A64l75o27i48s 40Š42í80m34a

9. 2. 2014 20:55

Vážně si to myslíte;-D

0 0
možnosti

Jejda, to máte ale už dost zpoždění s tímto rozborem;-D

3 0
možnosti
Foto

Kdyz neni o cem psat...ono je to nakonec takove jednoduche tema.

0 0
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 23998x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články