Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jen bych dodal, že v tomto případě je, co dodržování lidských práv, prakticky ticho po pěšině a "svobodná a objektivní média" v celém světě řeší nejvíce, jestli nebude hráčům moc horko a neutrpí tak kvalita hry...

0 0
možnosti
JK

Vždyť to není pravda, články o přílišném horku už prakticky nenajdete, o počtu mrtvých při stavbách stadionů ano. Hlavně uniká, že tím kdo na porušování lidských práv upozorňoval první byla ta zpropadená moderní levice a aktivisté.

0 0
možnosti
Foto

Hráči mají jistotu, že jim to nebude na deštěm promáčených trávnících klouzat.

0 0
možnosti
ZZ

A proč jste se nezmínil o tom, že všechna pořadatelství MS ve fotbale od roku 1966 - včetně, byla prokazatelně "cinknutá" úplatky pro funkcionáře FIFA ?

Katar zaplatil tedy na úplatcích mnohem víc, než ostatní kandidáti.

;-)

1 0
možnosti
JK

Sem s nějakými fakty, třeba o MS 1986, 1970, 1974 atd.

0 0
možnosti
JK

Ale ten termín není špatný, je spíš nezvyklý. Hráči nebudou "unaveni" po dlouhé sezóně, turnaj se zkrátí asi o pět dní, cestování bude minimální, což je skvělé i pro fanoušky ( připadá vám MS 2026 pořádané v Kanadě, USA a Mexiku jako lepší varianta ?) a co se týče počasí, nebude to poprvé, co se bude hrát v těžších klimatických podmínkách ( MS 1970, 1986, 1994 ).

0 0
možnosti
Foto

Krásné. Skoro jako úvodníky legendárního Rudého práva. Jarda Kojzar by zaplakal dojetím.

1 1
možnosti
PK

Proč? Šampionát byl vždy ve fotbalově vyspělé zemi. Kojzarštinu tam opravdu nevidím.

0 0
možnosti
PK

"Za onoho času" mezi říjnem a prosincem 1973 se zvýšila cena barelu surové ropy 5x ... A vyhovovalo to i CCCP. Ten však byl na nás jako hodného satelita tak milý že zdražoval postupně po dobu 5ti let. Než ty stadiony ale vidím více problematické - že za ty prachy skupují celý Západ.

1 0
možnosti
Foto

Jste jeden z mála, komu to došlo nebo se nebojí to říci nahlas. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 14,58
  • Průměrná čtenost 20998x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články