Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P53e89t38r 46L22o88r90e12n36c

18. 6. 2021 20:25

Původně jsem návrat vlka vítal. Myslel jsem, že nám pomůže od přemnožené vysoké a hlavně černé zvěře. Už si nejsem jist. Hlavně pámbuzaplať, že se zatím vlci nepustili do člověka. To jsem je potkal face to face v Kanadě a předtím i v zimě v jedné rokli na Slovensku - chvilku rozvažovali, co se mnou a pak se na to vykašlali... Díky.

To medvěd, to je jiná kategorie, ten nepotřebuje myslet "politicky", neb si je vědom své absolutní současné i budoucí převahy...

1 0
možnosti
Foto

Njn, vlk není hloupý, dobře ví, že je pro něj pohodlnější zadávit ovci ve výběhu než se plahočit po lese za divokou zvěří, k jejímuž ulovení často potřebuje souhru s dalšími členy smečky.

0 0
možnosti
PK

Jediné nepřirozené zásahy do přírody a jejich zcela běžných dějů jsou činěny myslivci.....

4 1
možnosti
Foto

Dnešní příroda je nepřirozenými zásahy přímo přeplněná, v podstatě jde o kulturní krajinu vytvořenou člověkem, ne tedy o divočinu.

0 0
možnosti
MK

Co se stane, až se ta vaše většina semkne? Vyhubíte jeden živočišný druh?

1 1
možnosti
Foto

V naší přírodě je co do počtu výskytu ohroženým druhem vlk a proto je chráněn. A až se někde v našich řekách objeví první krokodýl, bude chráněn podobně a potom se objeví druhý, čtvrtý, desátý a dvacátý a krokodýli budou v Česku považováni stejně jako vlci za chráněné druhy. A pouze tady ostrouhají provozovatelé přírodních koupališť... !!

0 0
možnosti
Foto

Pane, ten řev, co jste v lese slyšel, byl možná hodně naštvaný srnec. Ten, když se rozzuří, tak vlk je proti němu jehňátko.

Prosím, myslete na rodinu a lesům se vyhýbejte.

10 0
možnosti
JL

Ozývat se k vlkům ani nebudu, myslím, že je to jen takové hobby ekologů - vlci v industrializované krajině bez dostatečného množství lesů a divoké zvěře stejně nevydrží, zabijí je auta nebo naštvané majitelé ovcí. Víc bych se bál na Slovensku medvědů - země je malá a medvědi budou pořád lézt dolů k odpadkům nebo i do kuchyní, protože cítí jídlo. Když je lidi neodstraší, budou to prostě dělat.

3 0
možnosti
Foto

Vlci se naučí industrializovat se. Tudíž se časem obejdou i bez lesa. Auta se naučí lovit, snad i chodit do práce. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 8,84
  • Průměrná čtenost 3651x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články