Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč by Vás měl někdo přesvědčovat. Pan generál, kandidát na prezidenta, to vyjádřil naprosto jasně. Je to otázka víry. Buď věříte plukovníkovi v záloze nebo nebo plukovníkovi vyznamenanému spřátelenou mocností ,v aktivní službě.

0 0
možnosti
Foto

Podobně nevysvětlíte slepému, že ve dne je světlo a v noci tma. Poslyšte, nemáte oči přelepené zlatým rublem? ;-D

1 1
možnosti
Foto

Tak za prvé - mám ve stráži odlsoužíno o moc více než vy, a tak vím že se do stráže chodilo ne s jedním, ale s dvěma zásobníky - což je ale detail. Za druhé - snad netrpíte fantasmagorickou představou, že BIS bude zrovna vám posílat spis se všemi důkazy, abyste se o nich mohl přesvědčit zrovna vy na vlastní oči...? A za třetí - ten sklad už hodně dávno armádě nepatřil, takže tam jen těžko mohl být stejný režim, jako ve střežených objektech právě AČR. To, že tam bylo mizerné oplocení a pro absenci různých zabezpečovacích technologií (seismická, mikrovlnná čidla atd.) v podstatě nešlo areál důsledně hlídat, je ale pravda. Víte, v bezpečnostních výborech Senátu a Poslanecké sněmovny sedí politici ze všech parlamentních stran. A pokud vím, VŠICHNI uznali, že důkazy jsou neprůstřelné a dobře podložené. Zatím jsem alespoň ani od komunistů neslyšel, že by tomu tak nebylo. Opravdu si myslíte, že by poslanci, senátoři z opozice mlčeli, kdyby důkazy byly "na vodě"...? Zapojte mozek a uvědomte si, že vyšetřování je výsledkem práce profesionálů, ne někoho, kdo kolem zpravodajských složek běžel jen na stránkách knih, nebo podél filmového plátna. A že trvalo sedm let? Jářku, asi byste divil, kolik let je občas potřeba na rozkrytí a dokonalé a neprůstřelně sestavené důkazní řízení v mnohem méně zamotaných kauzách, než jsou Vrbětice.:-)

2 3
možnosti

Co pořád řešíme ? Velmoci jsou zde od toho,a aby velmocovaly. Rusko, jako rozvojový stát na válku nemá, tedy to dělá levnějšími prostředky. Přepadá a škodí. Nic k nepochopení - přesvědčujeme se sami. Tu holanské letadlo, následně novičok, rozebírání Urajiny - Krymu, Koněv . Ostudy kopec, izolace.

Pokud cosi vybuchne, třeba to šetřit. Pokud stopa vede na Kreml - třeba žádat náhrady a omluvu. Jiná cesta "Řádného hospodáře neexistuje". Co pořád řešíme? Mezinárodní soud, by byl nejlepším řešením. Vše veřejné ... :-)

4 2
možnosti

USA - Vietnam, Irák, Afganistán, Jugoslávie a další. To jen aby se měřilo stejným metrem.

2 1
možnosti
Foto

Mně by zajímalo co dělaly agenti z Ruské vojenské tajné služby známé jako GRU, kteří byli ve Vrběticích která je proslavená tradicí provádění násilných akcí v zahraničí. Mezi prostředky, které k tomu využívá, jsou vraždy, sabotáže, státní převraty a podpora politiků a hnutí, která mohou vyvolat zmatek a nestabilitu.

4 0
možnosti

J81o88s57e89f 80N27i76k17l

21. 4. 2021 8:53

R^ není co dodat...

1 1
možnosti

Josefe, ale je co dodat ! Rusko je tragikomickou zemí. Má si získat respekt spoluprací, obchodem, vynálezy a patenty. U rozvojové země dost těžko ! Ta jedna, rádo-by letadlová loď, které se z komína valí hustý dým ? Respektem za sestřelování civilních letadel ? Přepadáním - výbuchy ? Vždyť oni jsou v mladých dobách výrostka - Josífka Stalinů ! Když přepadával banky ! ... :-)

3 1
možnosti
Foto

Mne zase dost udivuje, že po výbuchu v říjnu (ať už by si mysleli, že to byla nešťastná náhoda, nebo úmysl) mohl nastat ještě výbuch v prosinci. To ostatní sklady neprohledali ? Nebo prohledali tak mizerně, že další časovaná nálož vybuchla v době, kdy měla...?!

2 1
možnosti

Ehm ... já vím, že je to už dávno, ale možná si za chvilku vzpomenete, že v době druhého výbuchu pořád ještě probíhalo odklízení přístupových cest od nevybuchlé munice. A celý areál se čistil několik dalších let s ne úplně 100% výsledkem. Z toho snad už usoudíte, jaké byly v té době možnosti průzkumu.

Takže ano, máte pravdu, prohledali mizerně :-)

6 0
možnosti

Souhlas, jen jaksi nevím co s tím závěrem - že kdo lže - nemůže vyhrát volby. V takovém případě by to v Česku totiž bylo bez vítěze!

1 0
možnosti

Jasně! Žádní Rusové, ale Kalousek! Bylo to na popud amerických imperialistů a možná i ve spolupráci s mandelinkou bramborovou!

5 0
možnosti

Je to postaveno na podezření, jak slyšno z úst vlády a fakta, nevím jestli je lze uvésti, pokud na ně čekáte je to zřejmě ztracený čas....

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS