Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby jste to napsal jako tutovku, jako něco, co je jisté, na Silvestra, tak to mohl být celkem dobrý silvestrovský vtip. Mohl byste k tomu dodat, že některé horší německé týmy by výměnou hráli českou ligu. A ty úplně nejhorší by Němci poslali hrát třeba do Bulharska výměnou za jejich nejlepší tým pod vedením Vrby.

Pravdou je, že se myslím uvažovalo a založení evropské ligy, kde by po celý rok hrály nejlepší evropské týmy. Tím nemyslím současnou Champions league, ale normální celoevropskou ligu excelentních týmů. K tomu byl u mnohých lidí velký odpor, protože by pak klesla úroveň národních lig a finance plujících do národních lig (což spolu souvisí).

Přesun dobrých hráčů do bohatších zemí probíhá léta. Přesun celých týmů se ještě myslím nekonal. Konec konců, to není úplně špatný nápad. Proč rozbíjet odchodem hráčů dobré týmy. V roce a po roce 1968 z Česka, jak jsem slyšel, emigrovalo i několik dobrých vědeckých výzkumných oddělení, ne teda celých, ale jejich podstatných částí a v zahraničí tito lidé pak dále spolupracovali, někdy i u stejného zaměstnavatele.

0 0
možnosti
Foto

P. S. Pan autor to samozřejmě myslel jako vtip, to Vám muselo dojít nejpozději u zmínky o "výborných výkonech v Lize mistrů," že to není myšleno vážně.

0 0
možnosti
MP

Jakože remíza na Nou Campu a San Siru byly bídné výkony, jo?:-) Nejste vy Sparťan?:-)

1 0
možnosti
RK

Ano, dvě remízy. A co dál? Třeba takový Real Betis, ten ligu mistrů opravdu nehraje a v Barceloně dokázal v minulé sezóně vyhrát 4:3. Uhrát bezgólovou plichtu je určitý úspěch, ale ne taková bomba, aby se o ní mluvilo ještě 25 let.

0 0
možnosti
MP

Nějak mi nedošlo, že už je to 25 let :-)

0 0
možnosti
MP

Navíc srovnáváte nesrovnatelné. Že někdo v jednom ligovém zápase, kterých se hraje x za sezonu porazil Barcelonu - z toho vyvozujete co? Slávie také v jedno z mnoha ligových zápasů remizovala s Karvinou, která se už roky potácí na hraně sestupu. Znamená to, podle Vás, že by s Barcelonou Karviná také remizovala? Nota bene v zápase LM. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Do sparťana mám setsakra daleko. Vím, že pro některé lidi je ta představa mimo rozsah jejich fantazie a intelektu, ale ne každý, kdo není příznivcem Slavie, musí nutně být sparťan.

0 0
možnosti
JT

J13i61r18i 73T46i86c64h80y

24. 12. 2019 15:32

Tech soutezi je uz tolik, ze zakladat dalsi nema moc smyslu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 15,16
  • Průměrná čtenost 20998x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články