Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Do budoucna to jistě není nereálné. Podobné případy v Evropě již existují.

V anglických soutěžích hrají některé kluby z Walesu (naproti tomu snaha Celtiku Glasgow a Glasgow Rangers o totéž úspěšná nebyla). Andorra má svou ligu, avšak její týmy hrají ve španělském poháru. Ve francouzském poháru hrají i týmy z ostrova Reunion.

Tak proč nevěřit, že něco podobného nemůže v budoucnu být i ve střední Evropě?

0 0
možnosti

Jako legrace dobrý - ale o jakých úspěších Slávie je prosím řeč? 8-o

2 0
možnosti

J61i89r52i 92T53i18c21h72y

24. 12. 2019 15:30

Bundesliga neni MLS, ucast si nekoupite, tam se musite probojovat.

0 0
možnosti

Počkejte s tím na Duben,na apríla:-), pokud ovšem to není třeba,tak bych Slávii blahopřál, a to i jako její bývalý žák...R^

1 0
možnosti
Foto

Kdyby jste to napsal jako tutovku, jako něco, co je jisté, na Silvestra, tak to mohl být celkem dobrý silvestrovský vtip. Mohl byste k tomu dodat, že některé horší německé týmy by výměnou hráli českou ligu. A ty úplně nejhorší by Němci poslali hrát třeba do Bulharska výměnou za jejich nejlepší tým pod vedením Vrby.

Pravdou je, že se myslím uvažovalo a založení evropské ligy, kde by po celý rok hrály nejlepší evropské týmy. Tím nemyslím současnou Champions league, ale normální celoevropskou ligu excelentních týmů. K tomu byl u mnohých lidí velký odpor, protože by pak klesla úroveň národních lig a finance plujících do národních lig (což spolu souvisí).

Přesun dobrých hráčů do bohatších zemí probíhá léta. Přesun celých týmů se ještě myslím nekonal. Konec konců, to není úplně špatný nápad. Proč rozbíjet odchodem hráčů dobré týmy. V roce a po roce 1968 z Česka, jak jsem slyšel, emigrovalo i několik dobrých vědeckých výzkumných oddělení, ne teda celých, ale jejich podstatných částí a v zahraničí tito lidé pak dále spolupracovali, někdy i u stejného zaměstnavatele.

0 0
možnosti

P95e52t19r 77T35o68m49e44k

23. 12. 2019 23:06

Nebezpečný nesmysl.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS