Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sorry, ale opravdu nemůžu brát vážně článek člověka, který napíše: "Informace z médií jsou hodně jednostranné ... Vše, co se v Rusku stane, je špatné a naopak, co přijde ze Západu je dobré."

3 1
možnosti

šlo to vše říci jednodušeji : jsem Putinovec. Nemyslíte? Jinak, nevím, kdo by bral do ruky zbraň aby měl jednoduché kontroly na hranicích. Jen magor.

Btw pane inženýre. Ukrajina nebyla součástí Ruska, to na ni nemělo a nemá žádný nárok.

6 2
možnosti
Foto

Ani Putin nikdy neprohlásil, že Ukrajina patří Rusku, ale to nemůže omezit právo části bratrského národa se od ní oddělit.

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, v duchu vašeho blogu a jeho představ, by se mi silně eklovali Slováci pohybující se, sice v teplácích, ale v plné zbroji, někde v oblasti olomoucka.

9 1
možnosti
Foto

Moravští Slováci?

1 2
možnosti

M78i88l95a25n 44R33a24d89e10k

24. 3. 2017 19:17

Skoro by to vypadalo ze Ukrajina utoci na Rusko. Neni to nahodou naopak? A ti Rusove muzou jit za lepsim do Ruska, Ukrajina je bordel na koleckach, a hnusna fasisticka zeme, nebo ne?

7 3
možnosti
Foto

Ano, od takové Ukrajiny se je lépe odstřihnout. Proč musí Ukrajina kesvému štěstí držet Novorusko a Krym? Menší stát, menší problémy. Remember Černuchino. Fakt taobhajoba principu územní celistvosti stojí za jediné rozmlácené sídlo

0 6
možnosti

I japonci se urputne branili cinanum pred 80 ti roky branili. A Vrazi z Wall Streetu na ne za to uvalili embargo.

3 1
možnosti
Foto

2017-80=1937 Co se právě tehdy stalo tak strašného Japoncům?

1 0
možnosti

Můžete mi více osvětlit tu "násilnickou politiku Ukrajinců", když první ozbrojené jednotky v oblasti Donbasu byly v březnu 2014 speciální ruské síly GRU a Specnaz, které začaly násilně obsazovat hranice, důležité budovy atd v oblasti, kde byl do té doby naprostý klid??

16 1
možnosti
Foto

Viz lépe a obšírněji a poněkud jinak heslo Proruské nepokoje na Ukrajině 2014

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Skočit na: Navigace, Hledání

Proruské nepokoje na Ukrajině 2014

1 1
možnosti

To je stejné, jako kdybych řekl, že Němci v Sudetech se v roce 1938 bránili násilnickým Čechům zdaleka.

12 2
možnosti
Foto

A nebránili. Československo dokonce mobilizovalo.

0 0
možnosti

K poslednímu odstavci: Rusko právě nemá ekonomický potenciál, který odpovídá jeho politickým ambicím a nemůže se rovnat Západu. Z toho důvodu došlo k boji o Ukrajinu, kde prostě Západ nabídl lepší perspektivu.

11 3
možnosti

Autor nema pravdu uz na zacatku, viz. "EU chce odtrhnout Slovensko od Ceska". Jako by nevedel, ze associacni dohoda s EU byla Janukovicovym predvolebnim slibem. Ten podlehl Putinovu nalehani-vydirani na uzavreni dohody s Ruskem a odmitnuti EU, tim vyvolal boure na Majdanu a rozhorceni zklamanych Ukrajincu.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS