Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Český podnikatel mívá především dojem, že je potřeba zbohatnout do začátku dalšího kvartálu - tomuto cíli tedy přizpůsobí ceny ( vysoké) a kvalitu ( trochu nižší). Z takového obchodního schématu ovšem stálí zákazníci asi nebudou. Takže se pokrátí nejprve leasingové splátky nového  ( pro potřeby živosti zcela nepotřebného) vozu, následně pak platy nebo odvody, no a když už není zbytí, pak se vymyslí nějaká finta na DPH.  To už jsme ovšem hodně blízko konce ... reinkarnace se započne hned po nové registraci s r.o. :-)

0 0
možnosti

Souhlas. Já bych ještě rozepsala přímo řádek "Odvody státu". Protože pak by i voličům levice, slibujícím kdeco, mohlo dojít, že právě kvůli nim a jejich přerozdělování jim chybí v peněžnkách potřebné peníze

1 0
možnosti
PK

Měl jsem Vás dle vzhledu za inteligentní dámu ale nějak mi to kazíte tím zjednodušeným pohledem na režie, odvody, jaký ten stát je šmejd. Zdravotnictví chybí miliardy - oni třeba Horstové platí celkem víc (odvody zaměstnance a zaměstnavatele) i v procentech, nehledě na celkovou částku při podstatně vyšších platech. Samozřejmě, že vše není v pořádku a Drymlové "odkloní", ale i procentuálně k HDP je naše zdravotnictví levné. Zde u aut 190% režie není nic moc, jestli to není jen schematický příklad.

0 0
možnosti
JS

Doporučím  Vám navštívit právníka. Pak zjistíte, že ten servis přece něco konkretního udělal a nese za to odpovědnost. Na rozdíl od právníka, který Vám za stránku textu naúčtuje několik tisíc a za nic neodpovídá.

0 1
možnosti
PH

P34e30t26r 42H79á39l84a

24. 9. 2013 21:02

Asi máte divné právníky, když si účtují několik tisíc za stránku textu a ani za nic neodpovídají... i u velmi kvalitních právníků by se cena měla pohybovat do 3 000 Kč / hod. a za tu by měl vyprodukovat víc, než 1 stránku, a slušný advokát je pojištěný, aby právě za případné škody mohl ručit.

0 0
možnosti
RK

No vy jste tedy hlava. Takhle to ale opravdu nefunguje. Rv

0 0
možnosti
Foto

Fajn. A u koho doporučujete s touto "hodnou" začít? U ČEZu či jiného dodavatele energie? U majitele objektu, kde si autodílna pronajímá prostory nebo u toho dodavatele součástek, kde autodílna nakupuje?

Takhle nějak si komunisti přefukturovávali pěrestojku ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 23998x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články